Achiziționarea echipamentelor necesare sterilizării pisicilor din comunitatea noastră

La fel ca anul trecut, oferim în continuare sterilizări gratuite picilor cu și fără propietar din județul Cluj, însă anul acesta ne dorim să facem și mai mult. Campanii de sterilizare, multe, bune și frecvente! 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
11,037 RON
Donații:
85
Galantomi:
9

Am realizat de-a lungul activității noastre că avem nevoie de propriile noastre echipamente pentru a putea efectua sterilizări la nivelul pe care ni-l dorim, unul care știm cât este de necesar pentru animale.

Astfel, ne facem deja planul pentru următoarele campanii de sterilizare, le plănuim din timp în detaliu și ne adunăm toate resursele disponibile. Deși forța de muncă este asigurată, iar voluntarii noștri abia așteaptă să participe la următoarea acțiune, ne mai lipsesc câteva lucruri.

Acestea ar fi întreg instrumentarul și materialele de lucru necesare desfășurării corecte a intervențiior de sterilizare: două mese de inox pentru operare, multiple pachete de instrumentar și două mese pentru instrumentar. Costurile sunt mari, însă ce ne dorim reprezintă normalitatea pentru animalele din jur. 

Pe termen lung, suntem conștienți că doar sterilizarea poate reduce numarul de pisici abandonate, fiind singura metodă de-a crește calitatea vieții lor. Pentru că știm câți pui abandonați n-ar mai muri în chinuri, înfrigurați și singuri pe străzi, dacă mămica lor ar fi fost sterilizată; de aceea vrem să sterilizăm!   

 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul