Lumină pentru strada Piersicilor

Politeia încearcă să ajute 15 familii să facă un mare pas în afara cercului vicios al sărăciei, sprijinându-i să iasă din ilegalitate branșându-se legal la rețeaua electrică. Strângem banii necesari pentru realizarea lucrărilor de branșare.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
6,285 RON
Donații:
36
Galantomi:
4

50 de familii care locuiesc pe strada Piersicilor din satul Dârvari (comuna Ciorogârla, jud. Ilfov) formează o comunitate marginalizată, dintre care unele nu au nici măcar lumină în case, deși încearcă de mai mulți ani să se conecteze la rețeaua de energie electrică.

Asociația Politeia strânge în următoarea perioadă bani pentru a-i sprijini, măcar pe o parte dintre ei, ca până la finalul acestui an să aibă curent electric. Avem nevoie de ajutorul tău!

Branșarea legală la rețeaua electrică le va permite să-și îmbunătățească viața semnificativ: vor putea folosi un calorifer electric când vine frigul, iar copiii vor putea să se pregătească pentru școală nefiind condiționați de lumina de afară. Adulții nu-și vor mai risca viața urcându-se pe stâlpii de tensiune pentru a se lega ilegal și nu vor mai trăi cu frica zilnică acum că vor veni jandarmii peste ei și peste copii la 6 dimineața să le taie cablurile. Nu vor mai avea dosare penale pentru furt și nici amenzi ce cumulează zeci de mii de lei de persoană, transformate în sute de ore de muncă în folosul comunității.

Poți afla chiar de la oamenii direct afectați cum este să vrei și să nu te poți lega la curent legal din podcastul nostru: https://impreuna.politeia.ro/podcast/ - episodul 8

Ne-am propus să strângem 75.000 lei până la finalul anului. Asta înseamnă plata lucrărilor de la stâlp până la poartă pentru cele 15 familii (costurile lucrărilor la instalația de interior le avem deja acoperite prin sprijinul financiar primit în cadrul unui proiect pe care-l avem în derulare).

Dacă ai întrebări, recomandări sau ai o firmă, știi pe cineva care are și ne-ar putea susține financiar printr-o sponsorizare, ne poți scrie pe adresa [email protected].

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul