Fii tu Moș Crăciunul lor!

Ne dorim să aducem bucuria Crăciunului în sufletele a 30 de copii din județul Dolj care trăiesc în medii defavorizate.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
50 RON
Donații:
1
Galantomi:
1

Craciunul este o sărbătoarea a bucuriei. În această perioadă foarte frumoasă din an fiecare copil îl așteaptă pe Moș Crăciun, însă sunt copii care rămân cu ochii în lacrimi fiindcă provin din medii defavorizate iar părinții lor, din diverse motive, nu își permit să le cumpere un cadou. Pentru acești copii poți fi Tu Moș Craciunul lor. Prin acest proiect noi ne-am propus să aducem bucuria Craciunului în casele a 30 de copii din județul Dolj care provin din medii defavorizate.

Poți sprijini acest proiect printr-o donație în contul Asociației Montane Dor de Munte RO98BTRLRONCRT0670468101

Noi ne vom ocupa ca fiecare copil de pe listă să primeasca de la Moșul un cadou în valoare de 300 lei (îmbrăcăminte, produse de igienă orală, corporală si dulciuri)

Cu ajutorul dumneavoastră vom organiza această campanie an de an întrucât noi credem cu tărie că trebuie să îi ajutăm pe cei care nu se pot ajuta singuri. Când ne dăruim timpul și banii celor aflați în nevoie, ne mărim propriul nostru simț al demnității și al respectului de sine, și punem în mișcare forțe pozitive aducătoare de noi speranțe și care vor contribui la vindecarea rănilor acestei lumi.

Fii deci și tu unul dintre cei care dăruiesc.

Din pasiune pentru munte, cu dragoste pentru oameni!

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul