Fii cine vrei să fii: Remodelează-ți VOCEA interioară!

Susținem 10 copii/tineri talentați la muzică, dar care NU au posibilități materiale să aibă parte de acces la educație prin mentorat, interacțiunea directă, contactul dintre participanți și artiști, dialoguri deschise despre frica de scenă.

 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
310 RON
Donații:
6
Galantomi:
2

 Ne dorim acces la educație copiilor/tinerilor din județul Suceava fără posibilități financiare care odată ce li s-a descoperit, confirmat talentul muzical , de către niște profesionișți în domeniu să poată trece la următorul nivel, acela de a înlătura frica de scenă, de a își controla mai bine emoțiile și de a fii pe scenă cine vor să fie.

 Proiectul Fii cine vrei să fii: Remodelează-ți VOCEA interioară! va facilita un mediu potrivit în care oamenii talentați la muzică să își creeze universul cu scop, impact și prosperitate, să câștige încredere în ei, să își găsească echilibrul interior controlându-și cu armonie emoțiile, energia și corpul și să fie cine vor să fie, pe scenă și în social media.

 Proiectul presupune participarea la o serie de experiențe transformaționale cu impact asupra încrederii în sine, a celorlalți, a vocii interioare și exterioare, care aduce claritate, sparge convingerile limitative, aduce bucurie, împlinire etc.

 În cadrul celor 2 workshopuri și a taberei de 1 zi VIP Day copii/tinerii vor avea parte de experiențe educative creative în care vor învăța :

·        să își învingă frică de a cânta în public,

·        să comunice ușor cu publicul,

·        să își găsească ușor echilibrul interior controlându-și cu armonie emoțiile, energia și corpul,

·        să fie cine vor să fie, pe scenă!

 La finalul proiectului vor obține claritate, calm, credință, conexiune, comunicare, celebrare, concentrare cu ajutorul unor traineri specializați din domeniul artistic și cultural, având astfel acces la educație de înaltă calitate.

 Copii/tinerii vor avea parte de traineri profesioniști, în cadrul workshopurilor, care fac parte din Academia SING din Suceava și echipa Asociației O Viață Altfel.

 În cadrul taberei de zi (VIP DAY) vor avea parte de mentorat din partea celui mai bun antrenor de voci din România, Horia Brenciu, din cadrul Academiei de arte Horia Brenciu, București.

Vă invităm să ne fiți alături la scrierea destinului muzical pentru 10 copii/tineri talentați la muzică!

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul