Pași către încrederea în sine - Rebrand Yourself x A.L.E.G.

 

O victimă a violenței nu poate deveni învingătoare fără ajutorul celor din jur. Pentru a oferi în continuare ajutorul profesionist al unui psiholog și acces în grupuri de sprijin avem nevoie urgent de ajutorul tău! 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
2,905 RON
Donații:
17
Galantomi:
1

A face pași spre o viață nouă, fără abuz, înseamnă a trece prin diferite procese de dezvoltare personală. O învingătoare a violenței are nevoie să facă pace cu propria persoană, cu alegerile din trecut și prezent, și să își recapete încrederea în forțele proprii. 

 

Este momentul să te pui pe tine pe primul loc. Când ești într-o relație sănătoasă cu tine însăți, apreciezi cine ești în prezent, în ciuda evenimentelor din trecut și ai grijă de sănătatea ta fizică, mentală și socială. Iubirea de sine înseamnă să ai mare respect pentru propria ta bunăstare și fericire, dar și să fii atentă la propriile nevoi, fără a te sacrifica pentru a le face pe plac celorlalți. - le spunem adesea, beneficiarelor centrului de consiliere A.L.E.G., un serviciu acreditat și licențiat ce vine în sprijinul victimelor violenței domestice și copiilor acestora.

 

Alături de Luiza Olteanu (style coach și consilier psihologic - Rebrand Yourself) vrem să le invităm pe beneficiarele programului #ȘiEuReușesc într-o călătorie spre frumusețea interioară: o călătorie pentru femeia care învață cum să se iubească și care își dorește să continue drumul către sine. 

 

Ajută-ne să oferim 10 locuri acelor femei care tocmai s-au eliberat de violență să aibe o relație mai bună cu propria persoană și să participe la un alt fel de grup de dezvoltare personală. Programul are o durată de 21 de zile și implică întâlniri 1-1, întâlniri de grup săptămânale și exerciții zilnice ce invită la introspecție și este completat de servicii de consiliere psihologică și acces la alte evenimente #ȘiEuReușesc.

 

Iată câteva dintre gândurile care le motivează pe participante:

Am nevoie de sprijin, de direcție. Uneori uit de mine și de ceea ce pot. Cred ca participarea la acest eveniment ar fi un cadou frumos pe care mi-l pot oferi.

Iubirea de sine si limitele sunt cele două subiecte cu care lucrez, mereu si mereu.

As vrea să-mi regăsesc puterea interioară pe care momentan o simt departe…

 

Costul programului/beneficiară este de 1050 lei. Fiecare sumă donată îi poate oferi acces unei femei în grupul nostru. Iată în ce se poate transforma contribuția ta: https://www.youtube.com/watch?v=QgoDBapoXkc

 

______________________

Aceste costuri includ organizarea din punct de vedere logistic, promovarea grupului pentru a facilita accesul participantelor, comunicarea constantă cu acestea înainte și după grup, costurile de personal și pentru câteva materiale de lucru în cadrul întâlnirilor. 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul