Rechizite pentru Viitor

Pentru anul 2023 ne dorim să susținem 5000 de copii din cel puțin 6 județe din țară să meargă la școală cu un ghiozdan complet echipat. Ne ajutați?

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
0 RON
Donații:
0
Galantomi:
0

Campania de strângere de fonduri “Rechizite pentru Viitor” se află deja la cea de-a șasea ediție consecutivă și își propune să ofere ghiozdane complet echipate copiilor din mediile defavorizate, copii care se află în prag de abandon școlar, ce nu dispun de posibilitățile materiale necesare pentru a merge la școală.

În urma experienței pe teren, voluntarii asociației „Îngeri pentru suflete” au ajuns la concluzia că un număr îngrijorător de copii din comunitățile fără posibilități sunt nevoiți să renunțe la școală din cauza dificultăților materiale.

Proiectul se desfășoară în 12 județe din țară, însă se dorește extinderea la nivel național.

Scopul principal al campaniei este prevenirea și combaterea abandonului școlar din zonele în care activăm și cu alte campanii de donații. Misiunea noastră este susținerea educației și sprijinirea copiilor pentru a-și continua studiile.

Ne dorim o generație nouă educată, școlarizată, capabilă să se integreze pe piața muncii și să reușească profesional, social și, de ce nu, emoțional.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul