AJUT-O PE VICTORIA SĂ MEARGĂ!

Victoria, o fetiță de 11 ani, diagnosticată cu tetrapareză spastică, are nevoie de terapii extrem de costisitoare pentru a se recupera: kinetoterapie, logopedie, TheraSuit, terapia hiperabară cu oxigen și nu numai.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
0 RON
Donații:
0
Galantomi:
0

Victoria este o fetiță curajoasă, care luptă cu tetrapareza spastică de 11 ani. Născută prematur, aceasta a suferit mai multe intervenții de-a lungul timpului. Acum se află într-un scaun cu rotile, însă cu ajutorul terapiilor, ar putea face progrese uimitoare.

Pentru a putea avea o viață fără dureri și șansa de a-și îndeplini visul, acela de a merge, aceasta are nevoie de terapii în mod constant, ceea ce la momentul actual nu este posibil. Anual, aceasta ar avea nevoie de 6 programări la Fundația Mihai Neșu din Oradea, acolo unde prețul chiriei și al terapiilor ajung la 5 500 RON (o singură programare).

De asemenea, pentru o mai bună evoluție, atât cognitivă, cât și fizică, Victoria ar avea nevoie de terapii, de minim două ori pe ani, și la Târgu Mureș, la Clinica de Medicină Hiperabară, acolo unde costurile ajung la 10.000 RON. Costurile acestor terapii sunt enorm de mari, iar părinții acesteia nu le mai pot face față. Pe lângă toate acestea, există dispozitive medicale, cum ar fi un cărucior cu rotile mai performant sau o mașină adaptată nevoilor ei pentru o deplasare mai ușoară, de care aceasta ar avea mare nevoie.

Visul Victoriei de a vedea cerul din picioare este unul ce poate fi atins doar cu ajutorul comun al tuturor celor care își doresc să facă un copil fericit! Vă mulțumim pentru fiecare gând bun, pentru fiecare gest, pentru fiecare donație! Ne dați încredere.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul