VICTORIA ARE NEVOIE DE O INTERVENȚIE CHIRURGICALĂ!

Victoria, o fetiță diagnosticată cu tetrapareză spastică, are nevoie de o intervenție chirurgicală (Miotenofasciotomiae) în Germania. Costul acesteia este enorm, depășind cu mult puterile financiare ale părinților. Avem mare nevoie de sprijinul vostru!

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
4,209 RON
Donații:
31
Galantomi:
1

Victoria Maria este o luptătoare de când s-a născut. După mai multe intervenții și terapii încă de la o vârstă fragedă, aceasta mai are nevoie de o operație care ar putea-o salva-o de la durerile și disconfortul pe care îl resimte zilnic. Din cauza spasticității, musculatura acesteia este mult afectată, iar terapiile devin din ce în ce mai greoaie. Această operație, care se poate realiza la The Schoen Clinic München,  costul acesteia fiind de 18.000 EURO, ar ajuta-o enorm să-i alungească muschii puternic afectați de tetraperaza spastică și ar îmbunătăți în mod considerabil eficiența terapiilor pe care le face.

 

Orice donație contează pentru Victoria! Orice sumă o conduce mai aproape de o copilărie aproape normală, fără dureri, cu mai multe zâmbete și bucurie!

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul