Construim primul Centru de Diagnostic Precoce si Tratament Intensiv pentru bebeluşii identificaţi la risc de a dezvolta autism şi familiile lor: Centrul Mifne România

 

Sunt tot mai mulți părinți care trăiesc respingere, frică, neputință alături de copilul lor care nu-i priveşte, nu le zîmbeşte şi evită îmbrăţişarea lor. Autismul împiedică ataşamentul firesc dintre copii şi părinţi.

 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
0 RON
Donații:
0
Galantomi:
1

Diagnosticul de autism se pune prea tarziu! Timp de decenii părinții copiilor cu autism din întreaga lume au declarat că nu au observat semnele timpurii ale autismului în primul an de viață al bebelușului lor. Ei au observat simptomatologia autistă în jurul vârstei de trei ani, când intervențiile terapeutice specifice pot DOAR ameliora tabloul simptomatologic, autismul producând efecte ireversibile, dramatice pe termen lung.

TIMPUL ESTE ESENŢIAL ÎN AUTISM!

În colaborare cu Centrul Mifne Israel, licenţiem în România primul centru de diagnostic precoce şi tratament intensiv timpuriu pentru bebeluşii identificaţi la risc de a dezvolta autism şi familiile lor – Centrul Mifne România. Metoda Mifne, unică în lume prin abordare şi complexitate, intervine sub vârsta de doi ani a bebeluşului identificat la risc de a dezvolta autism. Centrul Mifne din Israel este lider mondial în identificarea semnelor timpurii în autism. Este primul institut de cercetare la nivel mondial care tratează sugari din întreaga lume. Abordarea unică, bazată pe teoria ataşamentului, include în procesul terapeutic al bebeluşului întreaga familie. 

 „Reducerea decalajului dintre detectare precoce, evaluare și intervenție este crucială pentru viitorul oricărui copil expus riscului de a dezvolta autism.” – dr. Hanna Alonim 

TU poţi ajuta ca Mifne să existe şi în România!

 

 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul