Noptile barbare (dupa 1001 de Nopti) in Mongolia

Trupa noastra e selectata sa participe in Festivalul International de Teatru Saint Muse, editia a 17-a, organizat de International Theatre Institute in Mongolia, in septembrie 2023, cu spectacolul Noptile Barbare (dupa 1001 de Nopti).

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
3,103 RON
Donații:
25
Galantomi:
2

Dragi prieteni, suntem foarte bucurosi sa anuntam ca trupa noastra a fost selectata sa participe in Festivalul International de Teatru Saint Muse, editia a 17-a, organizat de International Theatre Institute in Mongolia, Ulanbataar, in septembrie 2023.

Cateva detalii semnificative despre festival pot fi citite aici:
https://www.critical-stages.org/25/we-adapt-to-the-changes-unfolding-in-todays-world-interview-with-sarantuya-sambuu/
https://www.iti-worldwide.org/mongolia.html

Spectacolul cu care suntem invitati sa participam este Noptile Barbare (dupa 1001 de Nopti), in regia lui Ingrid Bonta. Daca ne cunosti, probabil ai vazut spectacolul acesta! Inainte de pandemie, am fost selectati in alte doua festivaluri de pe meleaguri exotice, in  India!

Mentionam ca, de aceasta data, echipa artistica este nominalizata pentru premiere:
Ingrid Bonta- cea mai buna regie
Ovidiu Usvat - cel mai bun actor
Ruxandra Balasu - cea mai buna actrita.

Pentru o trupa independenta, asta e un mare motivatie de a merge inainte, pentru ca avem ceva vise si planuri artistice!

Participarea trupei noastre la festivalul Saint Muse ar reprezenta a doua prezenta a unor artisti din Romania (prima a fost in 2022), ajutand la consolidarea reprezentarii teatrului romanesc in Asia. 
Pe langa cinstea de a reprezenta Romania la un festival international, avem si dorinţa de a evolua artistic. Pentru noi, ca artisti este esenţială nevoia de cunoaştere a metodelor noi sau straine de lucru în artă, de a ne largi orizontul creativ. Cele mai bune oportunitati de a face asta sunt festivaurile naţionale sau internaţionale, workshop-urile dar şi schimbul de experienţă cu artişti din diferite culturi ale lumii, din domenii asemănătoare cu cel în care activăm şi noi.

Festivalul asigura totul, mai putin transportul aerian Bucureesti - Ulanbator.
Echipa care se va deplasa este formata din 4 (patru) persoane:
Ruxandra Balasu, Ovidiu Usvat - actori
Ingrid Bonta - regizor, tehnician lumini
Constantin Andrei- Ionescu - supratitrare, tehnician sunet.

Dupa cum vezi, singurul lucru care ne lipseste esti tu! Sprijina-ne sa putem crea o experienta memorabila! (care va fi detaliata, desigur, pe paginile noastre de social-media)

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul