Terapie pentru copiii cu boli neuro

Ajuta-ne sa oferim copiilor cu boli neurologice 300 de ședinte de logopedie pentru a învața sa spună “mama”, kinetoterapie pentru a putea merge spre grădiniță si terapie cognitivă pentru a învața ce culori are curcubeul.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
17,792 RON
Donații:
142
Galantomi:
9

300 de ședințe de terapie înseamnă pentru copiii beneficiari ai Asociației Lumea Emei 300 de șanse de a se deplasa independent, de a mânca singuri sau de a merge la grădiniță sau la școală. Terapiile pe care ei le urmează zi de zi sunt mai valoroase decât aurul - sunt cheia succesului în drumul spre recuperare și o viață cât mai apropiata de ceea ce tu, cel care citești, numesti “normal”.

Pentru părinții copiilor cu nevoi speciale, costurile terapiei (la care cei mici merg zilnic), reprezintă de cele mai multe ori o povara greu de dus. Peste roller-coaster-ul de emoții în care intra odată cu diagnosticul, părinții trebuie sa isi adune toate resursele pentru ca recuperarea copiilor nu poate fi amânată și timpul este în defavoarea lor.

Ajuta-ne sa le oferim copiilor cu boli neurologice 300 de ședinte de logopedie pentru a învața sa spună “mama”, kinetoterapie pentru a putea merge spre grădiniță, terapie cognitivă pentru a învața ce culori are curcubeul sau sa iți facă cu mâna atunci când pleacă la joacă.

Ema, Mădălin, Emma, Nectarie, Rares precum și alți copii beneficiari ai asociației Lumea Emei iți mulțumesc pentru fiecare ședință de terapie pe care o donezi pentru ei!

 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul