Viață nouă pentru secția de pediatrie de la Spitalul Municipal din Caransebeș

Ce putem face noi pentru a minimiza suferința copiilor bolnavi este să le oferim condiții decente în timpul spitalizării. Ne dorim să se poată odihni și reface corespunzător, într-un spațiu prietenos și cald. 

 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
2,060 RON
Donații:
18
Galantomi:
3

Sănătatea este unul dintre cele mai importante aspecte ale vieții noastre. Condițiile dintr-un spital de stat nu doar sunt învechite, ci ne pun și mai mult în pericol. Iar situația devine și mai fragilă atunci când ne gândim la copii noștri și la sănătatea lor. Tocmai de aceea, nu am putut să nu ne implicăm și am început renovarea Secției de Pediatrie de la Spitalul Municipal din Caransebeș

Lucrările de igienizare și reabilitare au început în 1 iunie 2023 și până acum merg bine, alături de noi fiind mai mulți voluntari și donatori. Costul total estimat pentru renovarea întregii secții este de 409.673,14 ron, iar costul unui salon este estimat la 20.454,70 ron.

Pentru a ne putea continua munca, mai avem nevoie de sprijin financiar. Suma necesară este de 127.400 lei. Te poți implica donând orice sumă sau poți deveni unul dintre amabasadorii noștri, realizând una dintre provocările Galantom.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul