Împreună susținem construcția de case familiale pentru copiii vulnerabili!

Visul nostru este ca niciun copil să nu mai treacă prin coșmarul instituționalizării. Vrem să oferim fiecărui copil vulnerabil din România un loc pe care să-l numească Acasă și șansa la o viață normală.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
21,266 RON
Donații:
117
Galantomi:
4

În România, peste 2000 de copii încă mai trăiesc în centre de plasament vechi, care arată ca o instituție, nu ca un Acasă călduros. Instituții care sabotează dezvoltarea armonioasă a copiilor și îi împiedică să capete deprinderile necesare unui trai independent.

Pentru acești copii, construim case familiale. Case care recrează un mediu familial, cu un living spațios, bucătărie, 4 dormitoare și 3 băi, în care un grup de maxim 12 copii descoperă ce înseamnă traiul într-o familie. Când construim o casă familială, construim o relație. Camerele luminoase și frumoase, mobilierul ales pe placul copiilor, curtea spațioasă – toate sunt pretexte pentru ca relațiile nou începute să funcționeze. 

În cei 25 de ani de activitate am construit 124 de case familiale, contribuind astfel la închiderea a 66 de centre de plasament. În următorii 3 ani ne-am propus să contruim alte 10, visând la ziua în care niciun copil din România nu va mai trăi coșmarul traiului într-o instituție. Dacă și tu crezi în acest vis, hai alături de noi!

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul