Un ghiozdan pregătit pentru un copil fericit!

👣📚🎒 Începem școala împreună, alături de 40 de copii din împrejurimile Brașovului, pentru care a avea un ghiozdan nou și rechizitele potrivite, sunt în fiecare an dorințe greu de îndeplinit.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
62 RON
Donații:
2
Galantomi:
1

Ghiozdanul de anul trecut s-a rupt, iar cel de la fratele mai mare nu mai trece testul rezistenței și de data asta. Creioane colorate și caietele potrivite sunt doar pe lista cu nevoi, care pare că nu se mai termină, iar începutul de școală se anunță tot mai dificil.

Și acești copii își doresc să meargă cu ghiozdan nou în spate la începutul școlii, și ei au nevoie de caiete pe care să-și treacă numele în prima zi de școală, la noile materii, și ei își doresc ca începutul școlii să fie la fel ca a celorlalți copii.

💫 Pregătim împreună ghiozdanele gata echipate și le oferim celor mici, pentru a începe școala cu bucurie și pentru a susține drumul cât mai ocrotit și sigur pentru educația lor.

🤍 Alătură-te și oferă și tu un ghiozdan cadou! Cu 200 lei poți oferi unui copil ✅🎒 un ghiozdan gata echipat cu: 1× penar, 1× stilou, 4× pixuri, 4× creioane, caiete (5× dictando, 5× matematică, 2× biologie, 1× muzica), 1× acuarele, 1× bloc de desen și 1× trusă geometrie.

🙏✨ Susține educația lor și hai să facem împreună un început de școală ceva mai fericit și mai potrivit pentru copii care au mai mare nevoie de noi toți!

O lume mai bună începe cu un copil fericit!

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul