TEDxPiațaUniriiED – alătură-te unui eveniment dedicat educației!

TEDxPiațaUniriiED este un eveniment educațional care va avea loc în data de 11 noiembrie 2023, la Teatrul Evreiesc de Stat din București. 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
8,313 RON
Donații:
73
Galantomi:
3

Fondată în 2015, Coaliția pentru Educație reunește organizații neguvernamentale active în domeniu și susține dezvoltarea școlii în care fiecare vrea și poate să își împlinească potențialul. În ultimii ani, Coaliția pentru Educație a realizat numeroase studii, analize și propuneri de politici publice în educație pe direcții precum accesul și echitatea, finanțarea, descentralizarea, tranziția de la gimnaziu la liceu etc.

Pe lângă inițiativele proprii, ne dorim să sprijinim acele demersuri și evenimente care aduc inspirație și idei care merită răspândite în domeniul educațional.

TEDxPiațaUniriiED este un eveniment educațional care va avea loc în data de 11 noiembrie 2023, la Teatrul Evreiesc de Stat din București. Spațiul va oferi un cadru inspirațional și prietenos pentru a explora idei noi și pentru ca oameni remarcabili din educație să se conecteze. Pe scenă vor urca peste 15 oameni care vor împărtăși povești captivante și perspective inovatoare pentru educația din România.

Educația este o misiune colectivă, de aceea încurajăm persoanele care își doresc să contribuie la schimbarea felului în care sistemul de educație arată în prezent, să se alăture acestui eveniment.

Informații despre Coaliția pentru Educație: www.coalitiaedu.ro

Informații despre eveniment: www.ted.com/tedx

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul