O zi de naștere specială, un dar pentru oamenii nevoiași!

Împreună, putem face lumea un loc mai bun cu aniversări însemnate. Hai să dai o mână de ajutor și sărbătorește-ți ziua de naștere, făcând o faptă bună.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
10 RON
Donații:
1
Galantomi:
1

Anul acesta, te provocăm să faci ceva cu adevărat special. Să aduci bucurie în inimile celor mai puțin norocoși, donând ziua ta de naștere.

Îți aduci aminte de momentul acela unic când primeai urări, cadouri și îmbrățișări de la cei dragi de ziua ta specială? Acum, imaginează-ți că poți oferi acel moment de bucurie și speranță altcuiva, doar donând ziua ta de naștere. Donația ta va contribui la colectarea de alimente neperisabile pentru familiile nevoiașe din Brașov ajutându-le să înțeleagă că nu sunt singure în lupta lor cu lipsurile vieții de zi cu zi!

Pe cine ajutăm?

Asociația ”Aici Pentru Tine” își propune să ofere lunar alimente neperisabile pentru 35 de familii cu venituri reduse, care locuiesc în condiții precare și trăiesc la limita subzistenței.

Vrem să acoperim nevoile de bază ale acestor familii și să le luăm de pe umeri grija zilei de mâine. Un pachet de alimente lunar poate fi un lucru simplu pentru unii oameni, și un lux pentru alții. Hai să ne unim și să facem masa zilnică o certitudine pentru toți!

 Prin ziuata.galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou, să facă în schimb o donație către Asociația ”Aici Pentru Tine”. Principiul este simplu și vechi de când lumea: "Dăruind, crestem înălțimea sufletului nostru."

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul