#picăturideBINE

La marginea localității Sânpaul din județul Cluj amenajăm o spălătorie comunitară care să strângă în jur copiii la teme și mamele la șezători și ateliere dedicate lor. In noiembrie facem #picăturideBINE.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
8,718 RON
Donații:
68
Galantomi:
8

Speli, storci, usuci, repeți. Te bucuri de curat și de proaspăt și de alb și de energia aia bună a rufelor proaspăt spălate. Destul de simplu, dacă…

DACĂ ai curent. DACĂ ai apă. DACĂ ai o mașină de spălat automată. Și dacă nu e cu funcție de uscare, atunci trebuie să ai loc de întins rufele la uscat. Vara mai merge și afară, DACĂ ai verde sub picioare și nu ți le aruncă vântul direct în noroi și gunoaie. Dar iarna… tot ar trebui să ai mai mult de o cameră în care stai cu toți ai tăi. Și aia încălzită. DACĂ ai lemne…

 

La marginea localității Sânpaul din județul Cluj, vreo 400 de oameni, bătrâni, tineri și copii, câte 3 generații una peste alta în așezări ilegale, își drămuiesc zilele în jurul lui DACĂ. Și cumva tot reușesc să-și trimită copiii curați la școală. Cât de cât. Măcar pentru cele opt clase… că n-are nimenea bani de liceu la Cluj.

 

Se poate să fie (mai) BINE. Curat. Și simplu. DACĂ amenajăm o spălătorie comunitară care să strângă în jur copiii la teme și mamele la șezători și ateliere dedicate lor. Așa că în noiembrie, facem #picăturideBINE - spălătorie comunitară în Sânpaul.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul