Bucurie pentru copiii cu handicap de la Moreni

Strângem fonduri pentru a finanța o tabără la mare în vara anului viitor pentru 12 copii de la Caminul-spital pentru copii cu handicap de la Moreni. 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
2,005 RON
Donații:
14
Galantomi:
1

Cu toții am experimentat în pandemie ce înseamnă să fii încuiat în casă cu zilele. E groaznic.
Din păcate, pentru copiii instituționalizați în multe dintre căminele pentru copii cu handicap din România, aceasta este realitatea continuă a vieților lor: Majoritatea dintre ei nu ies pe poarta spitalului decât de câteva ori pe an (cei 'norocoși', care sunt deplasabili. Și asta se întâmplâ pentru mulți dintre ei pentru zeci de ani (mulți rămân în camin și după 18 ani, ca adulți). 
De aceea, pentru ei să iasă din cămin într-o excursie este o sursă de imensă bucurie. Și cu atât mai mult o excursie în care pot să vadă marea și nisipul. Pentru ei este într-adevăr excepțional. 
În această vară am reușit prin amabilitatea unui sponsor privat să organizăm această excursie pentru 10 copii, să îi ducem în tabara de la Eforie Sud. A fost minunat. 
Ne propunem pentru vara viitoare să organizăm această excursie pentru 12 copii. Ne bazăm pe ajutorul vostru să facem acest lucru posibil.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul