Darnic pentru Educație

Darnic pentru Educație este una dintre campaniile cu tradiție și de suflet la Asociația Antonia pentru Educație și Inovare Socială, prin intermediul căreia ne propunem să îndeplinim visurile copiilor de la sate. 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
4,325 RON
Donații:
41
Galantomi:
6

Împreună investim în poveștile micilor cititori!

Poveștile micilor cititori se scriu în timp, iar campania „Darnic pentru Educație”, aflată la cea de-a treia ediție, reprezintă doar un capitol din investiția în educația copiilor de la sate. 

Alături de spiridușii săi magici, Moșul va îndeplini dorințele a aproximativ 200 de copiii din mediul rural ieșean, însă nu se oprește aici. Moșul va investi și în poveștile micilor cititori, prin amenajarea a opt colțuri de lectură dedicate unui număr de 87 de copii de la Școala din comunitatea Bohotin, comuna ieșeană Răducăneni.

Prin campania „Darnic pentru Educație”, Asociația Antonia pentru Educație și Inovare Socială, poate contura și împacheta frumos poveștile micilor cititori, povești ce se scriu doar în timp, investind în educație. 

***

Aflată la cea de-a treia ediție, Darnic pentru Educație vine în acest an cu o serie de surprize și schimbări prin care Moșul cel darnic și bun, alături de spiridușii săi magici, poate contura și împacheta frumos poveștile micilor cititori: 201 de copii din 6 comunități ieșene vulnerabile vor primi în dar cadouri pregătite cu suflet de spiriduși și, totodată, comunitatea școlară din Bohotin, formată din 87 de copii, se va bucura de opt colțuri de lectură complet amenajate. 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul