Susține viața Centrelor ROUA și a beneficiarilor noștri!

Fiecare bebeluș are nevoie de 2500 de lei pe trimestru, pentru ca mama lui să poată avea grijă de el dar și de sănătatea ei. Ajută-ne să îi salvăm!

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
6,924 RON
Donații:
43
Galantomi:
2

La centrele ROUA oferim consiliere psihologică, lucrul în grupuri și comunități de sprijin. Dar multe mame care ne cer ajutorul au nevoie de sprijin financiar pentru a cumpăra cele mai de bază produse pentru bebelușii lor. Le-am numit “kituri de supraviețuire” și conțin scutece, lapte praf și produse pentru igiena bebelușului.

Noi cumpărăm și le oferim “kiturile de supraviețuire” pentru 3, 6 sau 9 luni. 

Când au această nevoie de bază acoperită, ele se pot ocupa și de sănătatea lor fizică și mentală. Pot avea grijă de bebelușii lor fără stresul că mâine n-au cu ce să își hrănească copilul. 

De 6 ani, derulăm multe programe sociale, susținând peste 2000 de femei aflate în situații dificile, prin consiliere psihologică, servicii sociale și sprijin material. Contribuția civică este unul dintre factorii cheie pentru dezvoltarea oricărei societăţi și ne ajută să evoluăm și să construim o viaţă mai bună.

Știm că impactul implică mai multe direcţii de dezvoltare și necesită eforturi pe termen lung. De aceea, în fiecare an, împreună cu susținătorii, voluntarii și partenerii noștri, identificăm noi inițiative. 

Ajutând femeile însărcinate și mamele, construind comunități de sprijin și educare, creștem și noi, iar împreună ne bucurăm de schimbările pe care reușim să le producem în societate.

Alege să fii eroul unei mame și al bebelușului ei! Ajută-i să supraviețuiască!

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul