Fii un altfel de Moș Crăciun în 2023!

Fii un altfel de Moș Crăciun! este proiectul nostru de suflet prin care ne propunem să împlinim visurile și dorințele colorate ale copiilor pentru care sărăcia și neajunsurile stau puternic în calea realizării lor. 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
64,006 RON
Donații:
179
Galantomi:
11

Un copil sărac de la sat poate renunța foarte ușor la școală dacă nu primește sprijin suplimentar în educație.

Un copil cu o dizabilitate poate pierde startul spre o viață demnă dacă nu este susținut la timp.

Echipa Fundației Serviciilor Sociale Bethany oferă suport constant copiilor aflați în situații de dificultate. Noi credem cu tărie că investiția în educația lor, la momentul potrivit și cu atenția necesară, le poate oferi o direcție pozitivă și o șansă la un viitor împlinit.

Campania Fii un altfel de Moș Crăciun! este o șansă la o viață mai bună generată de cei care au fost cândva mici pentru cei care încă sunt. Premisele pentru a rezolva o parte din problemele societății în care trăim se clădesc pe capacitatea celor care au reușit în viață, prin profesie, educație, statut social sau putere financiară, prin oferirea de atenție și sprijin pentru cei vulnerabili. De aceea, oricine dorește să producă o schimbare pozitivă în viața celor mai mici poate fi, alături de Fundația Serviciilor Sociale Bethany, un altfel de Moș Crăciun, nu doar o dată pe an, ci pentru toate cele 365 de zile.

În 2023, poți alege ca unul din cei 128 copii aflați în situații de vulnerabilitate să primească un cadou de Crăciun și sprijinul tău pentru un an de educație sau terapie în programele Fundației Bethany.

Hai să facem pentru un copil o sărbătoare de 365 zile!

Fii un altfel de Moș Crăciun în 2023 și investește-ți cadoul în potențialul unui copil!

 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul