J.E.D.I Eco-leadership

Ne reimaginăm activismul - formăm o nouă generație de lideri climatici.

Un soi de Hogwarts pentru activiști, artiști și change-makers care cred într-un viitor durabil.

Află cine suntem: https://bit.ly/jediclimatic

 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
7,863 RON
Donații:
196
Galantomi:
1

Programul JEDI Eco-Leadership inițiază o călătorie transformatoare pentru a împuternici tinerii ca viitori gardieni ai planetei noastre.

Detalii program •  https://bit.ly/jediclimatic

Credem în puterea educației, a mentoratului și a acțiunilor sustenabile.
Campania noastră are ca obiectiv strângerea de fonduri pentru susținerea acestei inițiative, care îmbină experiențele offline și online pentru a cultiva o nouă generație de lideri eco dedicați principiilor
• Justiției,
• Echității,
• Decolonizării și
• Incluziunii

Adică J.E.D.I. Climatici.

Obiective:

  1.  Împuternicirea tinerilor:
    Oricine poate fi un lider eco - atât timp cât are acces la cunoștințele, abilitățile și valorile necesare pentru a aborda schimbările climatice și provocările de mediu.

  2. Amestec de învățare offline și online:
    Dezvoltarea unui program unic care combină sesiuni offline, mentorat și experiențe practice cu o platformă de e-learning, oferind oportunități de învățare accesibile pe tot parcursul anului.

  3. Crearea unei platforme de e-Learning:
    Finanțarea dezvoltării unei platforme de e-learning care va servi drept centru de cunoștințe, promovând învățarea continuă, dezvoltarea de proiecte și mentorat între tineri, cu scopul de a construi un viitor sustenabil și echitabil.

Prin contribuția ta la campania noastră, joci un rol vital în modelarea viitorului planetei noastre.

Sprijinul tău va împuternici tinerii cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a aborda provocările de mediu, promovând o cultură a sustenabilității.

De asemenea, va ajuta la crearea unei platforme de e-learning dinamice, care va servi ca resursă durabilă pentru implicarea și acțiunea tinerilor.

Donația ta va avea un impact direct asupra construirii unei noi generații de lideri eco dedicați construirii unui viitor regenerabil și echitabil.

 

 

 

 

 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul