Un an de bucurii: 12 călătorii ale speranței pentru copiii vulnerabili din mediile rurale

Vrei să ducem tradiționalul dar de Crăciun la nivelul următor și să oferim ceva și mai magic? Timp de un an, vom da cadou în fiecare lună câte o excursie copiilor vulnerabili din mediile rurale!

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
6,855 RON
Donații:
64
Galantomi:
2

De ce să limităm bucuria doar la o singură zi când o putem simți pe durata întregului an? Asta este ideea din spatele proiectului ”Un an de bucurii”: să îmbrățișăm magia experiențelor constante, lunare pentru copiii minunați din medii defavorizate. Ieșirile din mediul familiar aduc cu ele creștere, amintiri, descoperiri, cunoaștere, învățare și îi ajută pe copii să își lărgească orizontul și să depășească barierele vieților lor zilnice.

Mulți copii din zonele rurale traversează provocări de diverse tipuri: de la familii dezorganizate, la oportunități educaționale limitate, la posibilități financiare scăzute. Toate acestea le împiedică dezvoltarea personală și le limitează expunerea spre activități care să contribuie la creșterea lor. ”Un an de bucurii” își propune să dărâme aceste obstacole și să îi încurajeze pe copii să exploreze, învețe și să viseze.

Ce oferim mai exact? Aventuri lunare de învățare activă: imaginează-ți: în fiecare lună, acești copii vor explora spații care altfel le sunt inaccesibile, vor participa la ateliere creative și la activități care să le deschidă noi perspective, vor avea escapade în natură care îi vor conecta la mediu și la ei înșiși.

Ești gata să fii parte din această călătorie a speranței? Contribuția ta, indiferent de valoare, va oferi un bilet pentru a transforma fiecare lună în una memorabilă pentru copiii din medii defavorizate. Hai să facem împreună aceste sărbători și întreg anul ce vine puțin mai luminos pentru acești copii care merită mai mult! Dă mai departe vestea și împărtășește bucuria! Împreună putem face diferența și îi putem împuternici pe copii să vadă un viitor mai plin de oportunități!

Călătoriile speranței în cifre: Pune și tu partea ta pentru a ajunge la suma de 18.000 lei, care de astăzi într-un an se va transforma în 12 călătorii pentru câte 15 copii: o călătorie presupune un cost de 1500 lei în fiecare lună, ceea ce înseamnă un total de peste 100 de ore de amintiri pline de sens.

 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul