Fii Mos Craciun pentru animalele din adapost! / Be Santa Claus for the shelter animals!

In luna Decembrie poti sa alegi sa faci tu cel mai frumos cadou: sa salvezi viata unui animal, pentru ca la noi ajung cei uitati si cei nedoriti. Impreuna putem sa le dam o sansa!

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
1,455 RON
Donații:
11
Galantomi:
2

[english below]

Fii Mos Craciun pentru animalele din adapost!


In adaposturile Animal Life, peste 150 de catei si aproape 100 de pisicute asteapta o familie. Pentru unii norocosi acest vis se implineste mai repede, dar din pacate pentru multi dintre ei adapostul devine casuta lor ani de zile, iar voluntarii si angajatii nostri singura lor familie.


Ajuta-ne sa avem grija de acele suflete care inca asteapta! Ele au nevoie de caldura, de hrana, de tratamente si nu in ultimul rand de oameni care sa le ingrijeasca.


In luna Decembrie poti sa alegi sa faci tu cel mai frumos cadou: sa salvezi viata unui animal, pentru ca la noi ajung cei uitati, cei nedoriti si neiubiti. Dar impreuna putem sa le dam o sansa la o viata frumoasa!


Mai multe informatii despre noi gasiti aici: www.animallife.ro

------

Be Santa Claus for the animals in the shelter!

In the Animal Life shelters, over 150 dogs and nearly 100 kittens are waiting for a family. For some lucky ones, this dream comes true sooner, but unfortunately, for many of them, the shelter becomes their home for years, and our volunteers and staff become their only family.

Help us take care of those souls that are still waiting! They need warmth, food, treatments, and, last but not least, people to take care of them.

In December, you can choose to give the most beautiful gift: to save the life of an animal because we receive those forgotten, unwanted, and unloved. But together, we can give them a chance at a beautiful life!

More information about us can be found here: www.animallife.ro

 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul