Fur-tography Moments

La Dog Assist avem nevoie de un aparat foto profesional. 

Avem nevoie de un aparat foto cu ajutorul caruia sa putem organiza sedinte foto alaturi de terapeutii nostri blanosi pentru a putea sustine cheltuielile asociatiei.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
455 RON
Donații:
4
Galantomi:
1

La Dog Assist avem nevoie de un aparat foto profesional. 

Nu, nu e un moft, e o nevoie.

Din 1 martie incepem sa oferim sesiuni foto alaturi de cainii nostri de terapie si alaturi de alpacalele noastre de terapie. Scopul este sa reusim sa strangem fonduri pentru a sustine costurile pentru terapia copiilor ce vin la noi la centru sau pentru a sustine programele educative ce le oferim gratuit la gradinite si scoli.

 

De ce un aparat foto profesional? Pentru ca oricare dintre serviciile pe care le oferim incercam sa-l oferim la cel mai inalt nivel. Nu cautam un aparat nou, dar visam la un Nikon Z6 mirorless secondhand, sau ceva asemanator.

 

Context: De la 1 ian 2024 statul roman a hotarat sa taie posibilitatea IMM-urilor de a-si deduce sponsorizarile. Asa ca avem nevoie de unelte "pentru a invata sa pescuim". Dorim sa putem oferi un serviciu contracost, banuti ce ar sustine cheltuielile din asociatie. Dog Assist in 2023 a oferit mai mult de 3700 de sedinte de terapie si am oferit gratuit programe educative pentru aproape de 5300 de copii din gradinite si scoli.

 

Ajuta-ne sa ne cumparam aparatul foto care sa aduca banii cu care sa sustinem recuperarea si educatia copiilor!

 

Va mulțumim din suflet,

Echipa Dog Assist


Foto credit:  Diana Jula Photographer

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul