Ema strange bani pentru 100 de ore de terapie pentru copiii cu boli neuro rare

Ema împlinește 6 ani și luptă cu o boală neuro rară și epilepsie.

Ajută-ne să srângem fonduri pentru 100 de ore de terapie.  

 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
2,772 RON
Donații:
19
Galantomi:
2

Ema, împlinește 6 ani ani. Ema trăiește cu o boală neuro rară, o luptă pe care o poartă cu o forță și un zâmbet fabulos.

Ema se confruntă o mutație patogenă WDR45 (BPAN) și o mutație SCN2A (VUS) și cu o epilepsie foarte rară. Această afectează limbajul, motricitatea fină și dezvoltarea neurologică.

Cu toate acestea, Ema nu este singură în lupta ei. Alături de o echipă dedicată de medici și terapeuți, și prin utilizarea dietei keto medicale, Ema depune eforturi considerabile pentru a înfrunta această provocare!

Astăzi, ne-am unit aici pentru a face un gest care poate face o diferență semnificativă în viața Emei și a altor copii cu boli rare. Împreună, ne-am propus să strângem fonduri pentru 100 de ore de terapie, pentru ca Ema și prietenii ei să primească sprijinul necesar în dezvoltarea lor.

Fiecare contribuție contează enorm și ne aduce un pas mai aproape de această provocare. Fie că este vorba de o mică donație sau de implicarea voastră în promovarea acestei cauze, orice gest de generozitate este binevenit.

Haideți să creăm împreună o rază de lumină în viața Emei și a celor care trec prin aceeași luptă.

Vă mulțumim din inimă pentru susținere și pentru că faceți parte din acest efort de a aduce bucurie și speranță în viața Emei și a altor copii speciali. Orice contribuție contează enorm.

Cu recunoștință,

Ema, prietenii ei și echipa Lumea Emei

 #AjutăCuDragoste

 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul