Yuppi Camp 2024

Fiecare copil merită șansa la copilărie, iar misiunea asociației este strâns legată de aceasta prin organizarea Taberelor Yuppi!

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
35,241 RON
Donații:
54
Galantomi:
7

Fiecare copil merită șansa la copilărie, iar misiunea asociației este strâns legată de aceasta prin organizarea Taberelor Yuppi. Tabăra Yuppi este un tărâm al zâmbetelor, unde copiii bolnavi cronic și familiile lor traiesc experiențe vindecătoare care ii ajută să descopere puterea interioara pentru o viață împlinită. Organizăm programe și tabere terapeutice gratuite împreună cu voluntari cu experiența, în care participanții pot să-și redescopere resursele interne și să-și redobândeasca încrederea în sine prin participarea la activități la care în mod normal nu pot, din cauza temerilor personale, îngrijorării părintilor și lipsei asistenței medicale.

Obiectivul principal al organizației: îmbunătățirea calității vieții copiilor cu boli cronice și familiilor acestora prin tabere și programe de recreere terapeutică, pentru însănătoșirea psihologică care conduce la stabilizarea simptomelor fizice. Asociația este prima organizație din țară care din 2011 practică metoda inovativă a terapiei prin experiență, preluată de organizatori în cadrul taberelor Barretstown Irlanda și Bator Tabor Ungaria (membri SeriousFun Children’s Network).

Obiective secundare:
– contribuția la dezvoltarea culturii voluntariatului din România prin implicarea civică și formarea unui numar mare de adulți din diferite domenii.
– educația informală și non-formală a pacienților, voluntarilor și a altor stakeholderi din sfera socială, medicală și educatională privind bolile cronice și tratamentul acestora.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul