IMPREUNĂ PENTRU COPIII CU LIMFEDEM PRIMAR

"PRIMUL CIORĂPEL DE COMPRESIE, COLORAT, AL MAYEI "

 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
0 RON
Donații:
0
Galantomi:
1

Vă împărtășim povestea Mayei, care este de fapt una din multele povesti ale copiilor cu limfedem primar.  Este vorba despre copiii curajoși și frumoși care luptă în fiecare zi împotriva unei afecțiuni rare a sistemului limfatic.

Limfedemul primar este o boală cronică, care nu are tratament descoperit incă. El se gestioneaza prin drenaj limfatic manual, bandajare multistrat iar copii trebuie sa poarte zilnic și ciorăpei de compresie speciali. Maya isi doreste un ciorăpel albastru.

Acești ciorăpei nu sunt doar accesorii obișnuite, ci devin adevărați aliați pentru copiii noștri în lupta lor zilnică împotriva durerii și a limitărilor impuse de limfedem.

Prin urmare, vă cerem sprijinul în această cauză nobilă. Cu fiecare contribuție, putem aduce un zâmbet pe buzele copiilor și putem aduce o rază de speranță în viețile lor. Fiecare donație, indiferent cât de mică, este o investiție în viitorul și bunăstarea acestor copii curajoși.

Să fim împreună mâini și inimi unite în această călătorie. Haideți să le oferim copiilor cu limfedem primar șansa de a trăi fără durere și de a se bucura de viață în fiecare clipă.

Astazi scriem povestea prințesei Maya care iși dorește un ciorăpel albastru, asa cum este culoarea cerului. Nu este ușor ca părinte să susții costul de 2000 de ron, valoarea acestuia , de aceea ne dorim să găsim oameni speciali care să o ajute pe Maya să se joace ca orice alt copil, fără durere,  imbrăcată cu un ciorapel albastru asa cum si-l dorește.

Vă mulțumim, pentru generozitatea și empatia voastră.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul