E nevoie de un sat intreg sa cresti un copil!

Vrem să cumpărăm pentru fiecare copil care vine la lecții un trening si o pereche de adidași, să ne asigurăm că niciun copil nu este exclus de la activitățile sportive din lipsă de echipament.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
5,385 RON
Donații:
57
Galantomi:
12

Dacă te-ai simțit vreodată marginalizat sau ai simțit că nu poți face parte dintr-un grup, la școală sau la muncă, poate că poți înțelege lupta prin care trec unii copii de la Casa Bună, în fiecare zi, în grupurile cu care ei au contact, în afara familiei. Există copii care sunt marginalizați de către colegii lor de școală, întrucât nu au acces la soluții la îndemână pentru curățenia hainelor, iar menținerea igienei zilnice este dificilă în mediul în care trăiesc. 

Aceștia sunt copii ca oricare alții, dar care se luptă cu mai multe neajunsuri și acesta este principalul motiv pentru care noi ne dorim să îi ajutăm. Sunt copii talentați la desen, la sport, la matematică! Vrem să le ridicăm stima de sine, să-i determinăm să iasă din colțul lor și să se aprecieze pentru ceea ce sunt ei.

Ne dorim să adunăm fonduri pentru a le cumpăra echipamente sportive, un trening și o pereche de adidași noi, pe care să le poată folosi la orele de sport. De când ne-am mutat în noua locație Casa Bună, datorită ajutorului unor oameni ca voi, am reușit să cumpărăm o mașină de spălat și o mașină de uscat rufe, drept urmare câțiva dintre copiii noștri își spală hainele aici și observăm schimbări semnificative în modul în care ei abordează educația, căci nu au mai lipsit nicio zi de la școală! Când observi că un copil își dă jos căciula din cap pentru că se simte curat, deși până în acel moment a refuzat să o facă pentru că i-a fost rușine, nu poți decât să te gândești că ești atât de mic în lumea asta, dar că poți face atât de multe și că poți să devii mare pentru ceilalți, implicându-te și ajutând!

Haideți să nu lăsăm pe nimeni în urmă! Cu ajutorul vostru, putem asigura că niciun copil de la Casa Bună nu va fi exclus de la activitățile sportive din lipsă de echipament. Donează acum și contribuie la crearea unui mediu în care toți copiii se simt incluși și susținuți.

150 RON reprezintă suma necesară pentru achiziția unui trening și o pereche de adidași pentru un copil. Cu ajutorul vostru putem să strângem suma pentru cei peste 60 de copii care vin la Casa Bună Sânpetru.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul