NEpierdute

La Centrul Comunitar Zi de BINE pregătim activități și ateliere pentru o trupă serioasă de seniori gata să ia în piept preconcepțiile despre viața după pensionare. Un proiect pentru starea de BINE a seniorilor noștri.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
0 RON
Donații:
0
Galantomi:
1

Îmbătrânirea ne fură multe. Somnul. Sănătatea. Siguranța. Sensul zilei. Starea de bine… și astea-s numa’ alea care încep cu S. Trecem prin viață fără manual de instrucțiuni. Și după o vârstă chiar nu te mai învață nimeni ce-i normal și ce nu. Toate merg puse pe seama vârstei și nu-i chiar așa. Oare câte dintre lucrurile pierdute le putem recupera? Pe câte le putem face NEpierdute?

 

Hai să vedem! La Centrul Comunitar Zi de BINE pregătim activități, ateliere, învățăm limbi străine, dansăm, ne luăm tensiunea, mergem la picnic, punem țara la cale cu prieteni noi și redăm sensul zilelor. Toate, pentru o trupă serioasă de senioare și seniori gata să ia în piept preconcepțiile despre viața după pensionare, după „scoaterea pe tușă”. Un proiect pentru starea de BINE a seniorilor noștri.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul