Color Run Cluj Napoca 18 mai 2024

 

Renovarea Centrul de zi de pentru copii cu dizabilități, din Cluj-Napoca, care acoperă nevoile a peste 30 de copii cu dizabilități în scopul dezvoltării potențialului, autonomiei, stimulării stimei de sine pozitive, formarea abilităților de socializare.

 

 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
0 RON
Donații:
0
Galantomi:
0

 

Renovarea Centrul de zi de recuperare pentru copii cu dizabilități, situat in Cluj Napoca. Acest Centru acoperă nevoile a peste 30 de copii cu dizabilități în scopul dezvoltării potențialului psiho-emoțional, autonomiei personale, stimulării stimei de sine pozitive, formării, educării, dezvoltării deprinderilor de viață independentă, formarea abilităților de socializare și comunicare.

De la înființarea centrului, acesta nu a mai fost renovat astfel că, în momentul de față are nevoie de o reîmprospătare pentru a putea oferi copiilor un mediu plăcut și primitor, în care activitățile de recuperare și socializare să fie desfășurate într-un mediu adecvat nevoilor lor. Centrul are nevoie de un nou suflu pentru copiii cu nevoi speciale, familiile lor și pentru specialiștii care lucrează cu aceștia.

 

CONCORDIA va derula acest proiect împreuna cu partenerul sau local, membru in programul CONCORDIA_Rețeaua _CentreZi Ro.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul