Miracolul lui Împreună

Mergem în 20 de comunități vulnerabile, cu 320 de familii și peste 500 copii din 7 județe: Constanța, Tulcea, Prahova, Ialomița, Ilfov,Neamț, Argeș. 

Fii și tu parte din campania "Miracolul lui Împreună". Orice donație contează.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
0 RON
Donații:
0
Galantomi:
0

Miracolul lui Împreună" este o campanie plină de compasiune ce își propune să aducă bucurie și ajutor în viețile copiilor din medii defavorizate.

Prin strângerea de fonduri, dorim să achiziționăm pachete cu alimente de bază, produse sanitare și jucării pentru acești copii, oferindu-le un strop de lumină și speranță în prezentul lor.

Însă, campania noastră nu se oprește aici. În cele 46 de zile de caravană ne dorim să le oferim copiilor și mamelor lor oportunitatea de a participa la o serie de workshopuri educative și interactive. Aceste workshopuri vor acoperi diverse subiecte importante precum gestionarea emoțiilor și relația părinte-copil.

 

Prin intermediul acestor ateliere, ne propunem să le oferim copiilor și mamelor lor instrumentele necesare pentru a-și construi un viitor mai bun și mai luminos

Alătură-te nouă în "Miracolul lui Împreună" și fii parte din această mișcare de compasiune și generozitate care aduce schimbări pozitive în viața copiilor din medii defavorizate.

Fiecare contribuție contează și fiecare gest de solidaritate face diferența în lumea lor.

„Albina e apreciată nu fiindcă muncește pentru ea, ci fiindcă muncește pentru toți.” Grecia Antică

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul