Iepurașul de Paște susține Asociația Supereroilor!

Asociația Supereroilor oferă gratuit cursuri de IT pentru peste 30 de copii cu dizabilități din București. Cu apropierea sărbătorii Paștelui, vă invităm să vă alăturați Iepurașului de Paște în sprijinul nostru pentru acest program educațional gratuit.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
1,050 RON
Donații:
5
Galantomi:
1

Dragi prieteni și susținători,

Vă invităm să vă alăturați misiunii noastre de a oferi copiilor cu dizabilități sau aflați în plasament șansa de a avea acces la educație și formare continuă, prin intermediul cursurilor noastre gratuite de IT, folosind tehnologii de ultimă generație. Ne concentrăm pe învățarea conceptelor legate de tehnologia informației, proiectare 3D și utilizarea calculatorului, oferindu-le copiilor abilități esențiale pentru integrarea lor în societatea digitală modernă.

Cu apropierea sărbătorii Paștelui, vă invităm să vă alăturați Iepurașului de Paște în sprijinul nostru pentru aceste program educațional gratuit. Fiecare contribuție pe care o faceți poate face o diferență semnificativă în viețile acestor copii, facilitând accesul lor la o educație inclusivă și integrarea într-o lume digitală în continuă evoluție.

Vă mulțumim din inimă pentru sprijinul dumneavoastră și pentru că sunteți alături de noi în această călătorie de împlinire și schimbare pozitivă.

 

Cu recunoștință,

Echipa Asociației Supereroilor

 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul