Copiii Ionut și Maria își vor mama, vie !

Pentru că eu mă mai aniversez la 12 ani dupa ce nu mai era `nimic de facut`, sprijin încă o mamă să aibă o astfel de șansă: de a-și prelungi viața, ca să-și poată crește copiii.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
785 RON
Donații:
7
Galantomi:
1

Copiii au multe nevoi. Dar cea mai importantă este aceea de a crește în iubirea mamei. Sănătatea ei e o importantă condiție, pentru prezența ei fizică și implicarea psihică, echilibrată.

Pentru a ne păstra sănătatea și  viața, e necesar să facem și personal, cu responsabilitate,  schimbări în felul de a trăi: emoție, gândire, acțiuni și obiceiuri. Pentru că toate acestea presupun un proces de autoreglare de lungă durată și presupun cunoașterea, înțelegerea și adaptarea personalizată a mai multor factori, o mamă singură ce s-a îmbolnăvit, are nevoie de specialiști în „lucrul cu omul„ care s-o însoțească în acest parcurs. 

Mama Mariei de 4  și a lui Ionuț, de 6 ani, Cristina, va primi posibilitatea acestui ghidaj, pentru o vreme. Pentru a-și ameliora starea de după dubla mastectomie. Și pentru a găsi și elimina, cauzele. Pentru a preveni recidiva.

Și tu poți contribui.

La bucuria a patru copii și două mame, eu și Cristina, să trăim. Frumos.

Să ne fim și să avem sprijin.Un mic dar catre ziua mea, va servi Mariei si lui Ionuț.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul