Sterilizări / Vaccinări / Îngrijire animale ~ 2018

Numărul de sterilizări/vaccinări/tratamente/animale îngrijite de depind direct de finanțările pe care le primim. Ne dorim să strângem fonduri suficiente pentru a putea oferi aceste servicii către toate animalele care ar putea beneficia de ele.

Ne bucurăm de contribuția ta și îți mulțumim!

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
11,235 RON
Donații:
105
Galantomi:
11

Sterilizarea animalelor abandonate este o activitate permanentă a asociației noastre, pe lângă vaccinarea, cazarea, promovarea pentru plasarea în familii a acestora. Pe lângă animale abandonate, oferim sterilizare și pentru animalele de companie ale persoanele care nu își pot permite aceste intervenții.

Încercăm să creștem numărul animalelor sterilizate de la un an la altul fiind convinși că aceasta este singura metodă de a contribui la reducerea animalelor abandonate și automat a suferinței acestora.

Înafară de sterilizări, vaccinări, tratamente pentru animalele bolnave, oferim, desigur, și cazare și mâncare animalelor pe care le avem în grijă. 

Numărul de acțiuni/tratamente depinde de finanțările pe care le primim, și dorim să strângem fonduri suficiente pentru a putea oferi aceste servicii către toate animalele care ar putea beneficia de ele.

Avem nevoie de sprijin financiar, iar orice donație ajută!

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul