Cantina Sociala

Cantina sociala oferă servicii sociale gratuite persoanelor aflate în situații socio-economice deosebite (persoane aflate în dificultate, vulnerabile, marginalizate social sau cu risc de marginalizare socială), prin pregătirea și asigurarea unei mese calde zilnice.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
25 RON
Donații:
1
Galantomi:
1

Cantina Socială a fost înființată în anul 1991 și este unul dintre cele mai vechi programe ale Asociației Caritas București. Ea oferă servicii sociale gratuite persoanelor aflate în situații socio-economice deosebite (persoane aflate în dificultate, vulnerabile, marginalizate social sau cu risc de marginalizare socială), prin pregătirea și asigurarea unei mese calde zilnice.

Cantina socială este un serviciu social acreditat, în baza legislației specifice, de către Ministerul Muncii și Justiției Sociale. Numărul de beneficiari și de solicitări este în continuă creștere, la ora actuală beneficiind de aceste servicii un număr de 120 de persoane nevoiașe.

Cantina socială ofera urmatorele servicii beneficiarilor:

- Pregătirea și servirea unei mese calde zilnice (de luni până vineri), hrana distribuindu-se o dată pe zi;

- Distribuirea gratuit, prin serviciul "Masa pe roți", a hranei la domiciliu pentru persoanele/asistații cantinei sociale care sunt dependenți de domiciliu (bolnavi, vârstnici, nedeplasabili).

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul