Creează pagina ta Galantom

Prin implicarea ta vei susține proiectul Hraneste un caine flamand si singur. Impreuna oferim o sansa. al organizației Fundatia ROLDA

1
Alege proiect
2
Detalii pagină
3
Personalizează
4
Pagină creată

Ce vrei sa le spui prietenilor

Prin participarea ta vei susține

Proiectul

Hraneste un caine flamand si singur. Impreuna oferim o sansa.

Ce se poate face cu adevărat pentru câinii fără adăpost din România? Am aflat noi la ROLDA, testând cu mult sârg fiecare teorie posibilă și fiecare cale de acțiune, având ca scop clar salvarea, reabilitarea și darea spre adopție a unui număr cât mai mare de câini. Nu dăm înapoi în fața provocărilor și punem toate resursele la bătaie pentru fiecare din prietenii noștri cu codiță.
Citeste mai multe despre ROLDA Romania aici

 

Organizația

Fundatia ROLDA

Misiunea Fundației ROLDA este să ofere asistenţă animalelor abandonate care au nevoie de tratamente veterinare de urgență, animale rănite sau aflate în pericol. De asemenea, ne concentrăm şi pe reabilitarea lor cu scopul de a le oferi spre adopţii prin programe (mai ales) internaţionale. Ajutăm animale care nu au nici o altă speranță şi în acelaşi timp iniţiem programe sociale și educative pentru a stopa abandonul şi maltratarea animalelor. Însă misiunea noastră este posibilă doar cu oameni ca voi. Împreună, ajutăm comunităţile care au nevoie de noi! Daca esti deja suporterul nostru, afla cum a ajutat donatia ta.