Hraneste un caine flamand si singur. Impreuna oferim o sansa.

Ce se poate face cu adevărat pentru câinii fără adăpost din România? Am aflat noi la ROLDA, testând cu mult sârg fiecare teorie posibilă și fiecare cale de acțiune, având ca scop clar salvarea, reabilitarea și darea spre adopție a unui număr cât mai mare de câini. Nu dăm înapoi în fața provocărilor și punem toate resursele la bătaie pentru fiecare din prietenii noștri cu codiță.
Citeste mai multe despre ROLDA Romania aici

 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
30 RON
Donații:
1
Galantomi:
4

Iată ce ne-a ieșit până acum

◾ un adăpost mic unde astăzi avem grijă de 54 de căței, majoritatea pui; ◾ un adăpost mare unde în acest moment cazăm 562 de câini, dintre care 40% sunt seniori cu șanse mici de a fi adoptați; ◾ campanii de sterilizare și microcipare a animalelor cu stăpân din comunitățile vulnerabile din zonele rurale; ◾ ajutor reprezentând mâncare, asistență veterinară de urgență pentru animalele cu stăpân din comunitățile cu venituri modeste; ◾ campanii educative cu privire la diverse aspecte legate de animalele de companie

Citeste aici ROLDA - momente importante 

Cât costă?
Doar hrana cumpărată de ROLDA în decursul anului trecut (pentru animalele din și de lângă adăpost, precum și pentru cele cu proprietari/stăpâni din zonele rurale sărace) este în valoare de 488.000 RON.
Oferim câinilor hrană uscată (bobițe), de foarte bună calitate, produsă în Spania, cu 23% proteină. Este un sortiment foarte bine tolerat de animale, luat la recomandarea medicului care se ocupă de toți prietenii noștri blănoși. Pentru alți câini, însă, avem alimentație tip dietă specială (de exemplu pentru câinii cu probleme renale și hepatice, cu alergii și în cazuri grave de malnutriție, așa cum sunt mulți câini care ajung în adăpostul nostru).
În cazul câinilor bătrâni care au rămas fără dinți, conservele sunt binevenite.

Un alt sortiment special de care avem nevoie merge direct către puii din adăpostul mic. Aceștia au fost salvați din diverse situații care le-au pus viețile și sănătatea în pericol și au fost aduși cu sau fără mamă. Începutul lor în viață nu a fost cel mai bun, dar noi vrem să compensăm oferindu-le hrană specială pentru ca acești pui să aibă parte măcar de o creștere sănătoasă. Un cățel sănătos are șanse mai mari de a fi adoptat.

Citeste povestea Ioanei si alte cazuri medicale

Doneaza 2E/luna prin SMS la 8845

Trimite SMS cu textul PRIETEN la numarul 8845 şi donezi 2 E/lună pentru hrana unui câine din adăpost.
Poţi opri donaţia trimiţând textul PRIETEN STOP la 8845.

 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul