Creează pagina ta Galantom

Prin implicarea ta vei susține proiectul 4560km al organizației ASOCIATIA FIDELITATEA 456

1
Alege proiect
2
Detalii pagină
3
Personalizează
4
Pagină creată

Ce vrei sa le spui prietenilor

Prin participarea ta vei susține

Proiectul

4560km

O echipa de maxim 10 sportivi "de week-end" vor reusi sa adune pe parcursul anului 2023 un numar de 4560 km.

Banii colectati vor sustine activitatiile Asociatiei (www.fidelitatea.ro)

Va multumim,

Asociatia Fidelitatea 456

Organizația

ASOCIATIA FIDELITATEA 456

Asociația Fidelitatea lucrează pentru a îmbunătăți viața persoanelor și comunităților defavorizate, dar și pentru a sprijini persoanele și comunitățile cu potențial de dezvoltare. Înființată în 2020, Asociația Fidelitatea este dedicată furnizării de resurse esențiale și de sprijin pentru comunitate. Organizația derulează o varietate de programe și inițiative menite să abordeze o serie de probleme sociale sau educaționale. Scopul nostru este de a ajuta persoanele și familiile să depășească provocările și să ajungă la autosuficiență.

Prin eforturile sale, Asociația Fidelitatea a avut un impact pozitiv semnificativ asupra comunităților pe care le deservește.

Asociația Fidelitatea se bazează și pe sprijinul voluntarilor și al donatorilor pentru a-și continua activitatea. Există multe modalități de implicare în organizație, inclusiv:

Voluntariat: implicare, oferindu-vă timpul și abilitățile pentru a ajuta la proiecte și activități. Donarea de bani: donații financiare pentru finanțarea programelor și activităților. Donarea de resurse: donații de alte resurse, cum ar fi consumabile, echipamente, îmbrăcăminte sau alimente. Promovarea: Unul dintre cele mai puternice moduri de ne a sprijini este prin răspândirea conștientizării cu privire la activitatea și misiunea noastră. Împărtășirea informațiilor despre organizație și proiecte către prieteni, comunitate, chiar și pe rețelele sociale, contribuind astfel la creșterea vizibilității și a sprijinului pentru organizație. Participarea la evenimente: strângeri de fonduri, alergări sau plimbări, baluri, concursuri.