4560km

O echipa de maxim 10 sportivi "de week-end" vor reusi sa adune pe parcursul anului 2023 un numar de 4560 km.

Banii colectati vor sustine activitatiile Asociatiei (www.fidelitatea.ro)

Va multumim,

Asociatia Fidelitatea 456

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
0 RON
Donații:
0
Galantomi:
1

Sustinerea liderilor din sport nu poate fi facuta doar de sportivul propriu-zis ci de o intreaga echipa care sa-l ajute din perspectiva stabilirii programului sportiv, a programului nutrional, a programului de recuperare, a programului de suplimente (legale!) de vitamine si nu in ultimul rand de sustinere emotionala necesara. Este vorba de o colectivitate care trebuie sa functioneaza ca un ceasornic elvetian, astfel incat sportivul sa fie pe unul dintre primele locuri 1,2,3, iar restul echipei in spatele lui asigurandu-i necesitatiile si suportul moral.

Noi, Asociatia Fidelitatea 456 suntem echipa care doreste sa ofere un suport integral sportivilor romani, actionand nu doar prin colectarea de fonduri necesare, dar in acelasi timp sustinand notinunea de sport.

Astfel un grup de prieteni (maxim 10) din cadrul Asociatiei am decis ca in decursul anului 2024 sa strangem impreuna 4560 km prin orice activitatea sportiva.

Voi? alaturati-va eforturilor noastre, fie prin efectuarea de activitati sportive, dar mai ales si prin donarea unor sume cauzei noastre.

Colectarea km se va efectua prin intermediul platformei STRAVA si vor fi publice

Cross: km alocati direct

Bicicleta/Spinning: 1/3 din nr. de km efectuati

Inot: 1.5 * nr de km. efectuati

Aveti posibilitatea sa ne acordati suport pentru cauza noastra si asigurarea finantarii sportului de performanta (asa cum este Luca Pojar de exemplu) prin donatii direct catre contul IBAN al Asociatiei sau prin intermediul unei platii cu cardul.

 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul