Ne bucurăm că ai ales să îți
dăruiești ziua de naștere!

 

Ce vrei să le spui prietenilor?

Prin ziua ta vei susține

Proiectul:
Denis are nevoie Urgent Operatie in Turcia

Sa il ajutam pe Denis sa devina un copil normal.El in 2018 a mai facut 4 operatii de celule stem care au dat rezultate foarte bune, el are nevoie de aceste operatii pentru a reusii sa scape de Spasticitate. Dupa fiecare transplant cu celule stem Denis trebuie sa urmeze un plan de recuperare pentru ca creierul lui asimileaza mult mai bine toate informatiile si scapa si de spasticitate. Va rugam din suflet sa fiti alaturi de Denis si de noi pentru a reusii ca Denis sa devina un copil independent. Multumim din suflet.

DENIS ARE ACUM 8 ANI, EL S-A NASCUT LA TERMEN DAR PREMATUR AVAND DOAR 1950 DE GRAME. A TREIA ZII DUPA CE S-A NASCUT DENIS A RAMAS FARA OXIGEN SI A FACUT UN HEMATOM PE CREIER CARE I-A DISTRUS VIATA, DE LA 9 LUNI DENIS SI NOI UMBLAM PRIN SPITALE PENTRU TRATAMENTE SI CENTRE DE RECUPERARE PENTRU A REUSII SA FACEM PROGRESE SI SA AVEM BUCURIA DE AL VEDEA PE DENIS IN PICIOARE. CENTRELE LA CARE MERGEM LA RECUPERARE SUNT CENTRE PRIVATE SI COSTURILE SUNT FOARTE COSTISITOARE. IN 2018 DENIS A URMAT UN TRATAMENT CU CELULE STEM CARE AU DAT REZULTATE FOARTE BUNE. ACUM DENIS ARE NEVOIE IAR DE 4 TRANSPLANTURI CU CELULE STEM CARE CONSTA IN: - OPERATIE SI INTRODUCERE CELULE STEM DIRECT IN COLOANA VERTEBRALA, - IN FIECARE MUSCHI SPASTIC INJECTAT CELULE STEM SI DUPA OPERATIE PRIN PERFUZIE FOR FII INTRODUSE IAR CELULE STEM.

DUPA ACEST TRANSPLANT DENIS VA TREBUII SA MEARGE LA RECUPERARI ZII DE ZII PENTRU A PROFITA DE ACEST TRANSPLANT CARE IL AJUTA SA FIE MULT MAI RECEPTIV SI MAI RELAXAT. VA RUGAM DIN SUFLET SA NU FITI INDIFERENT SI SA NE DATI O MANA DE AJUTOR, O SUMA MICA PENTRU DV CHIAR SI 5 LEI PENTRU NOI ESTE O SANSA IN PLUS DE AL AJUTA PE DENIS.

DONEAZA, DISTRIBUIE SI INVITA-TI PRIETENII SA DONEZE SAU SA DISTRIBUIE SI EI, DENIS ARE NEVOIE URGENT DE AJUTORUL NOSTRU.


Organizația:
Asociatia Ingerasul Copiilor

Cunoaștem suferința oamenilor reduși la un pat de spital, condițiile din spitalele din România, lipsa resurselor, ritmul cu care se rezolvă cazurile grave, și ce înseamnă să nu fii ajutat suficient atunci când supraviețuirea depinde de intervenția rapidă. 

La fel ca alte asociații umanitare, “ASOCIATIA INGERASUL COPIILOR” vrea sa completează ceea ce statul nu reușeste sau nu vrea să facă pentru cei care au nevoie de sprijin. Cum am vrea să facem asta?

Dorim sa multumim si ingerilor Asociatiei “INGERASUL COPIILOR”, ingeri fara de care misiunea noastra ar fi  imposibila.

Avem nevoie constant de sprijinul donatorilor și voluntarilor. Ajutorul dumneavoastră nu este unul punctual, ci se desfășoară pe ani întregi. Constant, avem persoane fizice cât și instituții care au nevoie de ajutorul nostru, așa cum și noi avem nevoie la rândul nostru de ajutorul dumneavoastră.

VA RUGAM SA FITI ALATURI DE NOI SI IMPREUNA SA REUSIM SA AJUTAM PE TOTI CEI CE AU NEVOIE URGENT DE AJUTORUL NOSTRU.