Ne bucurăm că ai ales să îți
dăruiești ziua de naștere!

 

Ce vrei să le spui prietenilor?

Prin ziua ta vei susține

Proiectul:
Caravana „Sprijin pentru femei însărcinate și mame”

Caravana „Sprijin pentru femei însărcinate și mame” ajută în fiecare lună femei din localități în care nu există centre sau rețele locale de sprijin.

Ajutorul pe care îl oferim are trei componente: sprijin psihologic, sprijin educațional și sprijin material.

În perioada ianuarie-aprilie 2021 caravana a ajuns în 4 sate: Vasilați (jud. Călărași), Lada (jud. Teleorman) Micșuneștii Mari (jud. Ilfov) și Curcani (jud. Călărași). În aceste ediții au beneficiat de sprijin 120 de femei însărcinate, mame și copii.  

Donează și tu pentru a sprijini femeile însărcinate și mamele din mediul rural să aibă o viață mai bună.  

60% din acești bani vor fi folosiți pentru alimente și scutece. 20% din bani vor fi folosiți pentru logistică, iar cu 20% vom face tot ce putem să cooptăm lucrători care să ofere sprijin specializat (psihologi, asistenți sociali, educatori, medici).  

Caravana pleacă la drum o dată pe lună. Vrei să vii cu noi pe teren? Scrie-ne la [email protected]  

Detalii despre caravană: https://centrulsfantaelena.ro/2021/01/09/lansam-caravana-sprijin-pentru-femei-insarcinate-si-mame-6-moduri-prin-care-poti-sa-ajuti/


Organizația:
Asociația pentru sprijinirea femeii însărcinate și a familiei

Lipsa de sprijin pentru femeile în criză de sarcină e una dintre cele mai mari probleme sociale pe care le are România. Alege să oferi un sprijin care salvează vieți acum și construiește un viitor stabil pentru femeile în criză de sarcină și pentru copiii lor.

Asociația pentru sprijinirea femeii însărcinate și a familiei a înființat în 2017 Centrul de consiliere și sprijin pentru părinți și copii „Sfânta Alexandra Împărăteasa”, iar în august 2020 a deschis Centrul de consiliere și informare „Sfânta Împărăteasă Elena”.

În cadrul celor două centre ale Asociației, femeile în criză de sarcină, mamele singure și părinții care așteaptă nașterea unui copil beneficiază de ședințe gratuite de consiliere psihologică, asistență socială, grupuri de sprijin, cursuri de pregătire pentru naștere, alăptare și îngrijire a copilului, sprijin material de urgență și sprijin în găsirea unui loc de muncă.